Welkom bij Montreal Sport!

Voetbalschoenen

Gespecialiseerde voetbalshop

Als gespecialiseerde voetbalshop bieden we een groot gamma aan voetbalschoenen. Je kunt de voorraad van onze winkel raadplegen op onze webshop en vervolgens je voetbalschoenen kopen in onze offline store in Brugge of je kunt de nieuwste voetbalschoenen online kopen via onze webshop in een veilige betaalomgeving.
Onze huismerken zijn Nike en Adidas, wij bieden alle nieuwste Adidas en Nike voetbalschoenen aan zowel in onze winkel als online!

Door onze specialisatie in voetbal hebben we ook de speciale modellen in huis, zoals de Mercurial Superfly, Magista Obra, X, Nemeziz, Phantom of specialisten kleurenstellingen. Het kan zijn dat we sommige speciale modellen enkel offline of enkel online verkopen. Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte!
Om de 3 maanden brengen Adidas en Nike een nieuwe collectie voetbalschoenen, hier en daar is er soms een update van de voetbalschoenen. De grootste collectie is die van Juni - Juli - Augustus. Daar maken Adidas en Nike grondig gebruik om hun nieuwste voetbalschoenen grondig up-te-daten.

Soorten voetbalschoenen

Onze voetbalschoenen zijn onderverdeeld in bepaalde categorieën, je hebt de voetbalschoenen met vaste noppen , de voetbalschoenen met schroefnoppen ( afdraaibare ) en de voetbalschoenen speciaal voor kunstgras met de korte studjes. Het vuistregeltje bij je keuze van je voetbalschoen luidt als volgt :

  • Voetbalschoenen met vaste noppen horen thuis op een droog veld of een kunstgras veld.
  • Voetbalschoenen met afdraaibare studs of ook wel de mixed studs genoemd horen thuis op een nat/vettig veld.
  • Voetbalschoenen met multi studs horen thuis op een hard veld ( bevroren ) of op een kunstgras veld.

Daarnaast hebben we  een groot aanbod aan zaalvoetbalschoenen, de belangrijkste merken zijn bij ons Joma, Adidas en Nike. In het merk Joma nemen wij ieder seizoen in het model Topflex verschillende kleurenstellingen, daarnaast is de Superflex het 2de model die we aanbieden. Bij Nike bieden we de Mercurial X, Hypervenom X en Magista X aan, ook de zaalvoetbalschoenen met sok kan je bij ons online kopen. Bij Adidas wordt er bij ons gefocust op de TopSala zaalvoetbalschoenen.

Ook de voetballer heeft nood aan een goed paar loopschoenen, om na de wedstrijddag of tussen 2 voetbalseizoenen de nodige kilometers te lopen. Daarom bieden wij ook een gamma loopschoenen aan. Je vindt bij ons zowel Adidas loopschoenen als Nike loopschoenen. Bij de start van het voetbalseizoen brengen we altijd een kleurenupdate van de gevolgde modellen.

Onze merken

Adidas | Nike | Joma