Welkom bij Montreal Sport!

Nike Hypervenom Phantom 3 Elite FG grijs/oranje

Nike Hypervenom Phantom 3 Elite FG grijs/oranje
Met deze Nike Hypervenom Phantom van Cavani haal je ongetwijfeld die belangrijke zege binnen.
Omschrijving

Details

Bestel nu deze nieuwe Nike Hypervenom Phantom 3 Elite FG in het grijs met oranje touch. Vroeger was de upper synthetisch, die is nu geweven met Flyknit. Deze structuur zorgt voor nog meer prikkels naar de wreef toe, zo kan je nog meer gevoel leggen in het passen, trappen en aannemen van de bal.

Er is ook nieuwe structuur bovenop wreef de Poron schuimpunten. De functie is afhankelijk van je actie, bij een actie op laag tempo, een dempende touch. Bij een actie van hoge snelheid zoals een trap naar doel, verstijven de schuimpunten en wordt een stevige upper gevormd, die je trap nog krachtiger maakt.

De zool is hyper reactief, wat wil zeggen dat je bij iedere fase tijdens de wedstrijd kan anticiperen. Er zijn zeshoekige studs voorzien om snel af te zetten en te reageren. De vorm van de studs is zodanig bepaald om je dribbels, draaibewegingen en trappen snel uit te voeren. De inlegzool is zodanig gemaakt zodat verschuiven niet mogelijk is ook tijdens regenweer.

Deze Hypervenoms maken deel uit van het Fast As Fuck pack (Fast AF pack). Dit nieuwe pack staat voor stoere, vinnige en snelle voetballers.

Deze zijn geschikt voor op droge en licht natte velden.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Nike
Model Hypervenom Phantom Elite
Collectie Hypervenom
Referentie Leverancier AH7273-081
type Vaste noppen (FG)
Materiaal Flyknit
Reviews