Welkom bij Montreal Sport!

Mercurial Superfly FG Tech Craft

Mercurial Superfly FG Tech Craft
Laat je tegenstanders ver achter je met deze innovatieve Mercurial Superfly!
Omschrijving

Details

Nike veranderde zijn strategie sinds de wereldbeker in Brazilië in 2014. Nike gaat telkens terug op zoek naar innovatie en verbetering, deze Tech Craft Pack is dan ook het resultaat van lang onderzoek, de 3 mm leder die op elke schoen zit geeft de eigentijdse modellen een moderne look. Met deze collectie haal je, de techniciteit en technologie van vandaag en het klassieke leder van vroeger, in huis.

De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn ontworpen voor de aanvallen spits en biedt een revolutionaire, aansluitende pasvorm en een blootvoet-balgevoel.
Naadloze pasvorm
Het tongloze bovenwerk is gemaakt van Flyknit en bestaat uit1 stuk. De delen met verhoogde ventilatie, stretch en ondersteuning lopen naadloos in elkaar over.
De voetkous van Dynamic Fit zorgt voor een aansluitende pasvorm rondom de enkel zodat de voet op zijn plaats blijft.
Verbeterd balgevoel
Het bovenwerk combineert drie technologieën- Flyknit, NikeSkin en All Conditions Control (ACC). NikeSkin zorgt ervoor dat de schoen dichter bij de voet zit, dit zorgt voor een blootvoet-gevoel. 
Explosieve grip
De carbon plaat zorgt voor een explosieve snelheid in alle richtingen. Het Vapor grippatroon heeft blades die snel voor houvast zorgen en weer loslaten voor een onmiddellijke versnelling.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Nike
Model Nvt
Collectie Mercurial
Referentie Leverancier 747219-006
type Vaste noppen (FG)
Materiaal Kangoeroeleder
Reviews