Welkom bij Montreal Sport!

Boots by type

Grid List

Set Ascending Direction

1-36 of 365

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Grid List

Set Ascending Direction

1-36 of 365

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Help! Welke schoentype heb ik nodig? Filter hier op categorie en dan heb je de keuze: vaste nop, kunstgras, schroefnop, turf, zaal & sneakers. Zoals je al weet hebben voetbalschoenen verschillende type zolen. Maar misschien weet je nog niet welke schoentype je in welke omstandigheden nodig hebt.

Het is inderdaad cool om je voetbalschoenen met ijzeren studs te laten horen in de kleedkamer maar zijn die ijzeren studs wel effeciënt op een droog veld? 

Voordat we voetbalschoenen online kopen is het belangrijk om te weten welke schoentype we het best kunnen gebruiken. Daarom geven we jullie enkele belangrijke regeltjes mee :

 1. Voetbalschoenen met vaste noppen (FG / Firm Ground) zijn geschikt voor velden die droog liggen. Deze kunnen gebruikt worden op natte velden maar dan kan het zijn dat je wat grip verliest en gaat uitslieren. Voetbalschoenen met vaste noppen kan je ook gebruiken op kunstgras velden.

 2. Voetbalschoenen met schroefnoppen (SG / Soft Ground) zijn geschikt voor velden die nat liggen. Deze gebruik je best niet op velden die droog liggen. De ijzeren afdraaibare noppen kunnen onmogelijk diep genoeg in de aarde op droge velden. Dit heeft als gevolg dat de druk op je enkels en andere gewrichten verhoogt met als gevolg je gevoeliger wordt voor kwaaltjes en kwetsuren.

 3. Voetbalschoenen met korte noppen (AG of TF / Artificial Grass of Turf) zijn geschikt voor kunstgras velden en harde (bevroren) velden. De vele, korte noppen zorgen voor een goede grip en vermindert zo de druk op je enkels en andere gewrichten.

 4. Voetbalschoenen zonder noppen zijn de zaalvoetbalschoenen, deze zijn geschikt voor alle harde ondergronden en indoor velden. Al onze zaalvoetbalschoenen zijn uitgerust met een niet-markerende zool waardoor je deze in elke sportzaal mag gebruiken.