Welkom bij Montreal Sport!

Nike

Grid List

Set Ascending Direction

1-36 of 175

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grid List

Set Ascending Direction

1-36 of 175

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Modellen

Ontdek onze nieuwste voetbalschoenen van Nike op deze pagina. Nike is een van de grootste merken op de voetbalmarkt, samen met Adidas hebben zij meer dan 95% van de voetbalmarkt in handen. Bij Nike heb je de succesvolle Mercurial voetbalschoenen, daarnaast heb je nog de Hypervenom & Magista voetbalschoenen.  De Tiempo  voetbalschoenen hebben volgens ons team nog steeds de beste kwaliteit/prijs verhouding. Nike is een wereldmerk en wou met het WK in Brazilië het grootste voetbalmerk worden, dit is hen ook gelukt! 

Voetbalschoenen met kous

Nike ontwierp net voor het WK voor het eerst voetbalschoenen met een sok, de Mercurial Superfly en Magista Obra werden geboren. Op het WK in Brazilië speelden belangrijke spelers, zoals CR7 , Iniesta, Luiz en Ribéry met de voetbalschoensok waardoor deze overal ter wereld gezien werden. Doordat montreal-sport.be een voetbalspeciaalzaak is kunnen jullie bij ons ook een beperkt aantal voebalschoenen met sok online kopen! Wij volgen altijd de nieuwste kleuren, wil je zeker zijn van jouw voetbalschoenen met kous wees er dan snel bij. Want op = op.

Enkele maanden later ontwierp Nike ook de Hypervenom met kous, de Hypervenom Phantom II vind je ook bij montreal-sport.be !

CR7 Mercurial

Bij ons vind je ook de CR7 schoenen, deze lijn is identiek hetzelfde als de Mercurial maar bij de CR7 voetbalschoenen vind je altijd een verwijzing naar CR7 met zijn logo op de voetbalschoenen. De CR7 Mercurial lijn heeft altijd een speciale touch, net zoals de speler Cristiano Ronaldo.