Welkom bij Montreal Sport!

Kaiser 5 Cup

Kaiser 5 Cup
De Kaiser Cup 5, de take-down van de World Cup. Deze klassieke zwarte voetbalschoenen met de bekende 3 witte strepen zijn voor de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding een topper!

* Required Fields

Regular Price: €109.95

Special Price €87.95

Availability: In stock

gratis verzending vanaf €50

Voor 16u besteld, vandaag verzonden

Vragen? Bel ons op 050 38 60 35

Description

Details

De Kaiser 5 Cup is het goedkoper model in de reeks van de World Cup, de Kaiser 5 Cup heeft dezelfde klassieke look als de World Cup, de pasvorm is bijna dezelfde. Door het gebruik van kalfsleder zit de Kaiser 5 Cup perfect rond de voet.

De Kaiser 5 Cup is geschikt voor brede voeten, de voetbalschoenen hebben op zich al een brede leest, het leder gaat hem ook nog eens gaan zetten rond de voet naargelang het gebruik van de schoen. Hier speelt een goed onderhoud ook een grote rol!

Het grote voordeel aan de Kaiser 5 Cup is dat deze een grote levensduur hebben indien de voetbalschoenen goed onderhouden worden. Daarnaast zorgt de prijs er ook voor dat de Kaiser 5 Cup heel geliefd is bij de voetballer.

De Kaiser 5 Cup wordt uitsluitend gebruikt op natte/drassige velden. Bovendien zijn studs in verschillende lengtes verkrijgbaar. Door de 6 metalen studs ga je dieper in het veld waardoor de stabiliteit optimaal is.

Additional Information

Additional Information

Brand Adidas
Model Kaiser 5
Collections Classics
Reference Supplier 033200
Type Soft Ground
Material calfskin
Reviews

Wat denk je van deze producten