Welkom bij Montreal Sport!

World Cup

World Cup
De Adidas World Cup is al jaren lang de voetbalschoen nummer 1. Deze klassieke zwarte voetbalschoenen met de bekende 3 witte strepen zijn prijs/kwaliteit de beste voetbalschoenen op de markt.

* Vereiste velden

€ 159,95

Beschikbaarheid: In voorraad

gratis verzending vanaf €50

Voor 16u besteld, vandaag verzonden

Vragen? Bel ons op 050 38 60 35

Omschrijving

Details

De Adidas World Cup is de klassieke voetbalschoen van Adidas, deze voetbalschoenen zijn gemaakt uit kangoeroe leder en zijn geliefd bij jong en oud!

Het ultralicht kangoeroe leder zorgt voor een optimaal balgevoel, de World Cup heeft echter een smallere leest waardoor deze niet echt gepast is voor bredere voeten. Het leder gaat hem wel gaan zetten rond de voet naargelang het gebruik van de schoen. Door de smalle leest en mag je in deze schoenen dezelfde maat nemen of je gewone adidas voetbalschoenen.

Het grote voordeel aan de World Cup is dat deze een grote levensduur hebben indien de voetbalschoenen goed onderhouden worden.

De World Cup wordt enkel gebruikt op drassige/slijkerige velden, de 6 metalen noppen zorgen ervoor dat je voldoende grip op het veld hebt doordat deze dieper in de grond heen gaan.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Adidas
Model Mundial
Collectie Classics
Referentie Leverancier 011040
type Afdraaibare noppen (SG)
Materiaal Kangoeroeleder
Reviews